Våra kunder berättar

Kundreportage
Här kan du läsa om arbeten vi utfört runt om i Sverige. Vi har låtit våra kunder berätta om sina upplevelser med TBO. Läs kundreportagen här.

”Arbetet utfördes snabbt och bra utan störningar för dom boende.”

”Balkongerna blev bättre och vackrare än någon kunde föreställa sig. Arbetet utfördes på ett mycket professionellt sätt och jobbarna skapade en mycket positiv stämning under tiden arbetet utfördes.”

”Snyggt, snabbt och säkert!”

”Trevligt och professionellt bemötande. Vägleder ovana beställare. Helhetsintrycket mycket bättre än de konkurrenter vi varit i kontakt med.”

”TBO har visat god serviceanda och skött sina åtaganden på bästa sätt. De små garantifel som uppstått har på ett förtjänstfullt sätt rättats till. Mycket tack vare er representant Sören.”

”Personligen har jag haft ett projekt tillsammans med TBO – nedmontering/bortsågning av gamla balkonger/balkongplattor och montage av nya balkongplattor och -räcken – och vi hade ett mycket bra samarbete. De var lätta att nå via telefon och mail, alltid närvarande och engagerade vid våra byggmöten och träffar med boende. Dialogen byggherre (Brf) – beställare (Riksbyggen) – entreprenör (TBO) var väldigt öppen och positiv, vilket gjorde att problem som dök upp löstes i samförstånd på ett konstruktivt sätt.”

”Vi tycker att arbetet var väl organiserat, samordnat och proffsigt. Vi har också tyckt hela tiden att kommunikationen fungerat väl.”

”Bra kommunikation, direkta svar, överskådlig offert. Harry mycket bra kille, duktig och vänlig.”

”Enkelhet – samarbete – trygghet. Mycket väl balanserat.”