Lediga jobb

EKONOMICHEF

Som Ekonomichef för TBO-Haglinds AB kommer du att arbeta operativt och leda ekonomifunktionen och dess utveckling framåt. Du kommer att vara delaktig i affärsverksamheten och ansvara för månads- och årsbokslut, löpande redovisning och rapportering till koncernens moderbolag samt uppföljning av våra projekt. Andra uppgifter så som budget, prognos och cash management ingår också i tjänsten.

Du kommer att inta en central och aktiv roll i verksamheten och ha löpande kontakter med koncernens moderbolag. Du rapporterar direkt till VD för TBO-Haglinds AB, samtidigt som du matrismässigt rapporterar till koncernens CFO. Rollen är placerad på vårt kontor i Arboga, där ekonomiavdelningen i dagsläget består av två personer.

För att lyckas i rollen och på TBO-Haglinds AB är dina personliga egenskaper viktiga, och något vi lägger stor vikt vid. Du är en självklar ledare med ett stort eget driv, och tycker om att ha många kontakter, både internt och externt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du är van vid att ta egna initiativ och fatta de beslut som krävs för verksamheten.

Gällande utbildning ser vi gärna att du har en civilekonomexamen med antingen redovisnings- eller controllerinriktning eller motsvarande erfarenhet. Har du erfarenhet av projektredovisning och rapportering i koncerner är detta en stark merit, men inget krav. Dina kunskaper i Excel är mycket goda, samtidigt som erfarenhet av affärssystem, gärna Pyramid, och övriga Office-program är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

ANSÖKAN
Frågor gällande anställningen besvaras av HR-ansvarig Mia Hultgren
på telefon 0589-86607. Frågor gällande tjänsten besvaras av VD Pär Haglind på telefon 0589-86618. Ansökningar skickas via mail till mia@tbo.se Märk din ansökan med ”Ekonomichef”. Sista ansökningsdag är 2020-02-20. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden. All kontakt med annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

SVETSARE

Vi söker dig som är svetsare och har maskinkunskap för att tillverka balkongkonstruktioner på vår fabrik i Arboga.

Vad kan vi erbjuda dig?

Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du känner att du jobbar på ett mindre företag med 48 anställda eftersom du blir del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet. Vi är ett expansivt företag som vill framåt och är idag ett ledande balkongföretag i branschen. Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal (Metall) vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Ditt arbete som svetsare

En stor del av jobbet består av förberedande arbete såsom bockning, klippning och stansning. Svetsningen av våra bärande stålkonstruktioner består av MAG med homogen tråd.

Våra förväntningar på dig

Du har svetsarutbildning och helst erfarenhet av detta samt verkstadsarbete med maskinkunskap.

Du har ett högt kvalitetsmedvetande tillsammans med en positiv attityd.

Du kan fatta egna beslut och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och deadlines.

Du bör kunna läsa ritningar samt tala svenska obehindrat.

Har du licens eller erfarenhet av SS-EN-287-1 (ISO 9606-1) är det meriterande.

Truck- och travers utbildning likaså.

Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning med omgående start.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan med CV och eventuella referenser via mejl till mia@tbo.se.

Vid frågor kontakta Magnus Hammarqvist på tel 0589-866 28.