Lediga jobb

ÄR DU VÅR NYA LASTMASKINSFÖRARE SOM FIXAR DET MESTA?

TBO är ett familjeföretag som tillverkar och monterar balkonger och inglasningar över hela Sverige.

Nu behöver vi dig som är lastmaskinförare till vår fabrik i Arboga. Du behöver även vara händig så du kan underhålla vår fastighet.

Det är därför ett krav på att du har körkort B och C2, är ordningsam, praktiskt lagd, lätt för att lära och är självständig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från verkstadsindustrin (vilket underlättar materialhanteringen) och är duktig på att köra lastmaskin då vi bl.a. hanterar glaspartier. Du behöver också ha lätt för att samarbeta.

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan med CV, referenser, löneanspråk till Mia Hultgren på mia@tbo.se
Tel 0589-86607 senast den 1/8.

VI SÖKER EN PROJEKTLEDARE
Startdatum: hösten 2018

Som projektledare hos oss ansvarar du för totalentreprenader av balkonger och inglasningar. Du är placerad på vårt kontor i Arboga och reser en hel del i arbetet då våra olika projekt spänner över hela Sverige. Varje objekt är unikt och tidvis är uppdragen tekniskt komplicerade vilket innebär att arbetet är både lärorikt och utvecklande. Du har både genomförandeansvar och ekonomiskt ansvar över projektet.
Du erbjuds att arbeta på en mindre ort i ett trivsamt mindre familjeföretag med ambitionen att ständigt förbättra sig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med stort ansvar och frihet. Vi är ett glatt och avspänt gäng för hos oss är trivseln stor och taket högt.
Din profil
Vi söker dig med byggnadsteknisk bakgrund. Du bör ha erfarenhet av bygg- och entreprenadbranschen och förstå de tekniska aspekterna av ett byggnadsmontage. Din sociala kompetens måste vara stor då du är företagets ansikte utåt gentemot våra kunder och våra underentreprenörer. Vår huvudsakliga målgrupp är Bostadsrättsföreningar. Tidvis är jobbet stressigt och tempot är högt för flera projekt löper samtidigt vilket också ställer krav på god organisationsförmåga.
Krav
• Erfarenhet av bygg- och entreprenadbranschen
• Erfarenhet av projektledning med ekonomiskt ansvar
• Körkort B
• Social kompetens
• Organisatorisk förmåga
• Stresstålig och förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt
• Hantera en dator, bl.a, Windows operativsystem
• Tala och skriva flytande svenska

Meriter
• BAS P och U
• Erfarenhet av affärssystemet Pyramid

Om oss
Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Vi är ett familjeföretag med ca 40 anställda och hos oss är taket högt och trivseln stor då vi lägger stor vikt vid den sociala trivseln.

Välkommen med din ansökan med CV, referenser samt löneanspråk till mia@tbo.se