Lediga jobb

VI HAR FÖR NÄRVARANDE TVÅ LEDIGA TJÄNSTER HOS OSS; PROJEKTLEDARE OCH STATIKER

CIVILINGENJÖR/BYGGNADSKONSTRUKTÖR MED INRIKTNING PÅ STATIK OCH HÅLLFASTHETSLÄRA

Startdatum: Januari 2018

Som byggnadskonstruktör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att beräkna och dimensionera konstruktionslösningar till våra balkonger. Du kommer också att granska övriga konstruktörers ritningar och till viss mån även rita själv. Varje objekt är unikt och tidvis är uppdragen tekniskt komplicerade vilket innebär att arbetet är både lärorikt och utvecklande.
Du erbjuds att arbeta på en mindre ort i ett trivsamt mindre familjeföretag med ambitionen att ständigt förbättra sig. Du har två andra kollegor på samma avdelning och jobbar gentemot några få projektledare.
Arboga är en charmig liten stad mitt i Mälardalen med utmärkta pendlingsmöjligheter till flera större städer. Närheten till natur och tillgången till varierat boende gör Arboga till en växande stad då allt fler har upptäckt fördelarna med att bo här.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion med inriktning på hållfasthetsberäkningar inom stål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen men det är inte ett krav.

Krav:
– Eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion.
– Goda kunskaper i dimensioneringsprogram
– Lätt för samarbete.
– Problemlösare.
– Kunna jobba under tidspress.
– Tala och skriva flytande svenska.
– Erfarenheter av byggregelverk samt Eurocode.

Som person ser vi att du är ambitiös, social och trivs med att komma med kreativa idéer och lösningar samt att du kan arbeta självständigt. Du är strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du trivs med många kontakter och är en lagspelare som anser att samarbete är en viktig framgångsfaktor. Du är även initiativtagande och lägger stor vikt vid kvalitet.
En merit är erfarenhet av byggnadsbranschen då lösningar ofta bygger på erfarenhet av tidigare byggkonstruktioner.

Om oss

Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Hos oss är taket högt och trivseln stor då vi lägger stor vikt vid den sociala trivseln.
Sista ansökningsdatum: 30 november.
Ansökan med referenser samt löneanspråk skickas till mia@tbo.se

PROJEKTLEDARE FÖR BALKONGER OCH INGLASNINGAR

Startdatum: Januari 2018

Som projektledare hos oss ansvarar du för totalentreprenader av balkonger och inglasningar. Du är placerad på vårt kontor i Arboga och reser en hel del i arbetet då våra olika projekt spänner över hela Sverige. Varje objekt är unikt och tidvis är uppdragen tekniskt komplicerade vilket innebär att arbetet är både lärorikt och utvecklande. Du har både genomförandeansvar och ekonomiskt ansvar över projektet.
Du erbjuds att arbeta på en mindre ort i ett trivsamt mindre familjeföretag med ambitionen att ständigt förbättra sig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med stort ansvar och frihet. Vi är ett glatt och avspänt gäng för hos oss är trivseln stor och taket högt.

Din profil

Vi söker dig med byggnadsteknisk bakgrund. Du bör ha erfarenhet av bygg- och entreprenadbranschen och förstå de tekniska aspekterna av ett byggnadsmontage. Din sociala kompetens måste vara stor då du är företagets ansikte utåt gentemot våra kunder och våra underentreprenörer. Vår huvudsakliga målgrupp är Bostadsrättsföreningar. Tidvis är jobbet stressigt och tempot är högt för flera projekt löper samtidigt vilket också ställer krav på god organisationsförmåga.
Krav
• Erfarenhet av bygg- och entreprenadbranschen
• Erfarenhet av projektledning med ekonomiskt ansvar
• Körkort B
• Social kompetens
• Organisatorisk förmåga
• Stresstålig och förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt
• Tala och skriva flytande svenska

Meriter
• BAS P och U
• Erfarenhet av affärssystemet Pyramid

Om oss

Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Sista ansökningsdatum: 30 november 2017. Ansökan skickas till mia@tbo.se