Lediga jobb

Civilingenjör/Byggnadskonstruktör med inriktning på statik och hållfasthetslära

Startdatum: hösten 2020

Som byggnadskonstruktör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att beräkna och dimensionera konstruktionslösningar till våra balkonger. Du kommer också att granska övriga konstruktörers ritningar och till viss mån även rita själv. Varje objekt är unikt och tidvis är uppdragen tekniskt komplicerade vilket innebär att arbetet är både lärorikt och utvecklande.
Du erbjuds att arbeta på en mindre ort i ett trivsamt mindre företag med ambitionen att ständigt förbättra sig. Du har två andra kollegor på samma avdelning och jobbar gentemot några få projektledare.  

Arboga är en charmig liten stad mitt i Mälardalen med utmärkta pendlingsmöjligheter till flera större städer. Närheten till natur och tillgången till varierat boende gör Arboga till en växande stad då allt fler har upptäckt fördelarna med att bo här.

 

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion med inriktning på hållfasthetsberäkningar inom stål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen men det är inte ett krav. 

Krav:

– Eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion.

– Lätt för samarbete.

– Problemlösare.

– Kunna jobba under tidspress.

– Tala och skriva flytande svenska. 

– Kunskaper om byggregelverk samt Eurocode.

 

Merit

Kunskaper i dimensioneringsprogram och ritprogram


Som person ser vi att du är ambitiös, social och trivs med att komma med kreativa idéer och lösningar samt att du kan arbeta självständigt. Du är strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du trivs med många kontakter och är en lagspelare som anser att samarbete är en viktig framgångsfaktor. Du är även initiativtagande och lägger stor vikt vid kvalitet.

En merit är erfarenhet av byggnadsbranschen då lösningar ofta bygger på erfarenhet av tidigare byggkonstruktioner.

Om oss

Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Hos oss är taket högt och trivseln stor då vi lägger stor vikt vid den sociala trivseln.

Sista ansökningsdatum: 5 augusti.

Ansökan med referenser samt löneanspråk skickas till mia@tbo.se

Frågor om tjänsten: Mark Pohl; mark@tbo.se, tel: 072 858 67 57

 

______________________________________________________________________________

Vi har för närvarande inga lediga tjänster men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är driftig och har rätt inställning. Skicka gärna in en intresseanmälan till oss på mia@tbo.se.

Skicka en spontanansökan

  Namn

  E-post

  Telefon-/Mobilnummer

  Meddelande

  Bifoga CV & personligt brev


  Läs mer om hantering av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.