Lediga jobb

3D-visualiserare sökes

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba i vårt säljteam med 3D-visualisering. Du skall kunna skapa fotorealistiska 3D-presentationer i samband med bygglovsritningar för att ge kunden en tydlig och realistisk bild av deras önskemål.
Du skall ha kunskap i något visualiseringsprogram och photoshop. Ett upparbetat bibliotek finns i Revit men kunskap i 3ds Max, Sketchup, Archicad m fl funkar också bra.

Vad kan vi erbjuda dig?

Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du känner att du jobbar på ett mindre familjeföretag med 43 anställda eftersom du blir del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet. Vi är ett expansivt företag som vill framåt och är idag ett ledande balkongföretag i branschen. Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Ditt arbete som 3D-visualiserare
Som 3D-visuliserare jobbar du med bygglovsansökningar åt kunden. Närmast medarbetare är våra säljare. Du skapar realistiska och attraktiva presentationer i syfte att ge kunden en tydlig bild av hur deras flerbostadshus kan se ut med olika räckestyper och färgval.

Våra förväntningar på dig

Du har ett högt kvalitetsmedvetande tillsammans med en lojal och positiv attityd. Vi vill att du har förmågan att samarbeta med andra eftersom du kommer att vara del av ett mindre säljteam, men likväl självgående när det krävs. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och deadlines och strukturerar arbetet på bästa sätt. Du behöver inte ha någon formell utbildning däremot lägger vi stor vikt vid känslan och förmågan att skapa illustrationerna.
Du bör kunna skriva och tala svenska obehindrat.
Låter det intressant?

Skicka in din ansökan med CV och portfolio via mejl till mia@tbo.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Arboga. Sista ansökningsdag är 1 juli.
Vid frågor kontakta Mia Hultgren på tel 0589-86607 eller Pär Haglind på tel 0589-86618.