Kvalitet & trygghet

55677CE5-2882-41C7-A6DD-D54E8787FCDDVårt motto lyder ”Vi producerar kvalitetsprodukter som motsvarar högt ställda krav.”

För att klara av det är det nödvändigt att alltid jobba målmedvetet och hålla högsta kvalitet genom alla produktionsfaser. Som extra säkerhet jobbar vi efter kvalitetssäkringssystemet ISO 9001. För balkongentreprenader är vi certifierade enligt EN1090.

Trygghet
Kalla oss gärna omoderna när det gäller vår affärsmoral, men vi tror på sunt företagande baserad på stabil ekonomi. Det ger oss trygghet som företag och det ger dig trygghet som kund. Vi är en liten men stolt verksamhet med en familjär atmosfär, belägen i det lagom stora och lugna Arboga i södra Västmanland. Hos oss vet den högra handen vad den vänstra handen gör genom ett naturligt och väl fungerande samarbete mellan planering och produktion. Här är det nära mellan industrigolvet och VD-stolen. Det ger trygghet för ledningen och för de anställda. Den tryggheten speglar sedan av sig på helheten. Vi har extremt låg personalomsättning och kan garantera ständigt hög kvalitet såväl i produktionen som på våra produkter. Det ger i slutändan nöjda kunder.

Vad betyder det för dig som kund?
Du kan vara säker på att en offert från TBO gäller. Det dyker inte upp några tråkiga överraskningar under projektets gång. Dessutom har vi alltid kompetent personal, säkra leveranser och utför noggranna produktionskontroller. Det garanterar hög säkerhet och trygghet för dig som kund. Så när det kommer till vår affärsmoral får du gärna kalla oss omoderna – vi tar det som en komplimang.