Våra Kärnvärden

Allt arbete som bedrivs på TBO genomsyras av våra tre kärnvärden. Dessa gör det lättare att prioritera och fatta rätt beslut i vårt arbete.

Pålitlighet, Engagemang, Flexibilitet.


Vi är pålitliga

Ärlighet varar längst. Det tror vi på, andas och lever efter.
Med vår långa erfarenhet och breda kompetens i branschen vet vi vad vi sysslar med. Så på TBO får du inte bara det du har beställt utan det du tror dig beställa. Det är skillnad, säger vår erfarenhet, och därför månar vi om dialogen med dig som kund och att du ska bli nöjd.
Hög kvalitet gör att vi inte bara sover gott om nätterna utan även att du som kund kan vila i trygghet att våra produkter håller länge. Att vi sen kan bidra till ett bättre klimat gör ju inte det hela sämre. Du kan vara trygg med att vi står bakom det som är sagt och att vi hjälper dig hela vägen, från din idé till att du kan ta ut steget ut på din nya balkong.

Vi är engagerade

Vi har funnits i över 50 år och tycker fortfarande det är lika roligt att bidra till att så många som möjligt får en balkong att vistas på. Ingenting är omöjligt och vi ser hellre att problem är till för att lösas än att vara hinder. När vi samarbetar med dig som kund är vi lyhörda. Vi krånglar inte till saker i onödan och försöker vara jordnära och tydliga i allt vi företar oss. Att skapa goda relationer med dig som kund är viktigt för oss, likaså att stolthet och engagemang i det vi gör fortsätter vara en ledstjärna.

Vi är flexibla

Närheten mellan beslut och verklighet gör att TBOs medarbetare får ta ett stort personligt ansvar och därför blir beslutsvägarna korta. Vi förstår att förutsättningar och önskemål ser olika ut, så med vår kreativitet och flexibilitet löser vi dina önskemål efter dina förutsättningar.

 

VÅR MISSION

Med vår långa erfarenhet, höga kompetens och flexibilitet ska vi fortsätta vara en ledande aktör på marknaden.

VÅR VISION

Ge människor tillgång till nytt utrymme som skapar förhöjd livskvalitet och ökad frihetskänsla.