Mustafa Salami

Svetsavdelningen

Beskriv en dag på jobbet
Jag utgår alltid från ritningar och kan där se alla detaljer till balkongerna. Vissa dagar kan jag stå och svetsa hela dagen, andra sätter jag ihop olika delar. Efter ihopsättningen kontrollerar en kollega svetsarna så de uppfyller kraven. Därefter ringer jag på vår traktorförare som hämtar upp materialet och kör ut det.

Vilka egenskaper tycker du är viktiga i ditt jobb?
Stark och uthållig, kunnig i verkstadskunskap, kunna läsa ritningar, glad och positiv.

Vilken bakgrund har du?
Jag är född i Afghanistan men emigrerade till Iran när jag var 14 år. Där fanns en stor del av min släkt och många var svetsare så det var naturligt att jag blev upplärd som det. Efter fyra år fick jag börja på byggen som svetsare och där kunde jag jobba på 25-våningshus stående på balkar och svetsa, och utan skyddsutrustning (haha). För 10 år sen kom jag till Sverige. Första åren jobbade jag med lite olika saker innan jag fick vidareutbilda mig som svetsare på Lernia. Sen 2020 har jag varit på TB0.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag har fått lära mig en massa saker här och jag trivs väldigt bra. Folk litar på mig och jag känner att jag kan få hjälp och stöd. Det finns många positiva människor och våra kunder är nästan alltid så nöjda.

Skicka en spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har en positiv inställning till livet.
Skicka gärna in en intresseanmälan till oss på mia@tbo.se eller fyll i formuläret.

  Namn

  E-post

  Telefon-/Mobilnummer

  Meddelande

  Bifoga CV (doc, docx, pdf)

  Bifoga Personligt brev (doc, docx, pdf)


  Läs mer om hantering av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.