Hoppa till huvudinnehållet
< class="content-wrapper">
projektledning

Jens Sjölin

Projektledning

Beskriv en dag på jobbet
Jag planerar alltid dagen eftersom man alltid måste ligga steget före. En vanlig dag kan t ex bestå av att köpa in material, montage eller rivningar, ringa eller mejla kunder, göra upp betalningsplaner. Ofta åker jag iväg till något byggmöte.

Vilka egenskaper tycker du är viktiga i ditt jobb?
Tålamod, jävlar anamma, stresstålig, social kompetens, ansvarskänsla, noggrann, kunna planera. Kunna administrera och hålla många bollar i luften samtidigt.

Vilken bakgrund har du?
Verkstadsmekaniskt program på gymnasiet. Sen har jag jobbat på olika avdelningar inom TBO, allt ifrån traktorkörning till verkstadsmontage och sist resemontör innan jag kom in på kontoret. Så jag kunde det mesta av våra produkter innan jag började som projektledare vilket har visat sig värdefullt.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Friheten, jag styr mina egna tider och arbetsupplägg. Ingen säger vad jag ska göra. Är ensamstående med tre barn så det är ovärderligt att kunna åka ifrån och hjälpa dom ibland för att sen ta igen det lite senare på kvällen. Men även sammanhållning på hela företaget, den är underbar.


Skicka en spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har en positiv inställning till livet. Skicka gärna in en intresseanmälan till oss på mia@tbo.se eller fyll i formuläret.

  Namn

  E-post

  Telefon-/Mobilnummer

  Meddelande

  Bifoga CV (doc, docx, pdf)

  Bifoga Personligt brev (doc, docx, pdf)


  Läs mer om hantering av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.