Vi expanderar och söker TVÅ nya montörer TILL STOCKHOLM

Montörer sökes i Stockholmsområdet
– Anslut dig till vårt engagerade team hos TBO

Är du en hängiven och ansvarstagande resemontör som är redo för nya utmaningar? Vi på TBO växer kraftigt i Stockholm och söker nu två resande montörer för att förstärka vårt växande team i Stockholmsområdet. Ta chansen att bli en del av vår framgångsrika verksamhet som värdesätter balans, arbetsglädje och familjekänsla!

Om oss

TBO är ett familjärt balkongföretag som grundades 1970 i Arboga. Vi har tillverkat och levererat vackra balkonger och inglasningar till kunder över hela Sverige sedan dess. Genom åren har vi växt stadigt i omsättning, lokaler och personal. Idag är vi en del av Balcokoncernen, och vi är måna om att bevara vår familjekänsla och hög social trivsel. Vi värdesätter gemenskap och arrangerar aktiviteter såsom bio, bowling, middagar och liknande för att stärka vårt team och skapa en positiv arbetsmiljö.

Med fokus på arbetsglädje och balans i livet

På TBO tror vi att en god balans mellan arbete och fritid är nyckeln till arbetsglädje. Vi uppmuntrar därför våra anställda att ta hand om sin fysiska och mentala hälsa genom friskvårdsbidrag, yoga, massörbesök och coachande samtal. Vi är övertygade om att vi, genom att stötta och ta hand om varandra, blir som allra bäst.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som resemontör kommer du att:

 • Läsa och följa ritningar för balkong- och inglasningsprojekt
 • Montera stålkonstruktioner och plåtarbeten
 • Utföra detaljarbeten kring inglasningar
 • Arbeta både självständigt och i team för att säkerställa projektens framgång

Kvalifikationer och erfarenheter:

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet inom byggbranschen (meriterande, men inte krav)
 • Är bosatt i Stockholmsområdet eller har möjlighet att arbeta i regionen
 • Har god samarbetsförmåga och är en lagspelare
 • Är initiativrik och ansvarstagande
 • Har ett serviceinriktat och gott kundbemötande
 • Är inte rädd för höjder och är flexibel med kroppen
 • Innehar B-körkort

Vi erbjuder:

 • Heltid tillsvidareanställning/projektanställning med omgående start
 • Konkurrenskraftig lön och förmåner
 • Möjlighet till personlig och professionell utveckling inom en innovativ och hållbar verksamhet
 • En inkluderande och positiv arbetsmiljö med engagerade kollegor

Ansökan

Är du redo att bli en del av vårt engagerade team och dela våra kärnvärderingar av pålitlighet, engagemang och flexibilitet? Då får du mer än gärna skicka in din ansökan med dina referenser till Tobias Jansson på tobias@arutex.se eller använd dig av kontaktformuläret. Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till TBO och vårt dotterbolag Arutex som är en viktig del av vårt växande team.

Observera att intervjuer och antagningar sker löpande.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så kan du även kontakta Tobias Jansson på telefon 076-7777 660 eller tobias@arutex.se.

Läs om en av våra montörer säger kring jobbet

“Jag arbetar som resemontör på TBO sedan 2018 och bor med min familj i Arboga. Som resemontör monterar och demonterar jag balkonger i olika bostadsfastigheter. Varje fastighet är unik och kräver olika metoder och lösningar, vilket gör dagarna varierande och spännande. Det är fantastiskt att vara utomhus, vara aktiv och lära mig nya saker varje dag. Dessutom älskar jag att resa runt och se olika delar av vårt land. Jag har förmånen att arbeta med härliga och trevliga kollegor. Vi är som en familj och stöttar varandra. Att få beröm från kunderna för vårt arbete är också mycket uppskattat.”

Semran Bajrami, Resemontör på TBO sedan 2018

Ansökan för resemontör

Intervjuer och antagningar sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Glöm inte att uppge referenser i din ansökan. Skulle det vara så att du har några frågor om ansökan eller om arbetet får du gärna kontakta Tobias Jansson på tobias@arutex.se eller 076-77 77 660.

 

  Namn*

  E-post*

  Telefon-/Mobilnummer*

  Meddelande

  Bifoga CV (doc, docx, pdf)

  Bifoga Personligt brev (doc, docx, pdf)


  Läs mer om hantering av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.