CAD-ritare – konstruera ritningar till våra balkonglösningar

Vi utökar och söker nu en cad-ritare till TBO Haglinds AB

TBO Haglinds AB utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Vi är ca 50 medarbetare och omsätter ca 180 MSEK. TBO grundades i Arboga 1970 och ingår sedan 2019 i Balco-koncernen som är börsnoterad på Nasdaq Stockholm sedan 2017. Balco-koncernen omsätter ca 1,2 miljarder och 420 anställda.

Som CAD-ritare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att konstruera ritningar till våra balkonglösningar.

Varje objekt är unikt och tidvis är uppdragen tekniskt komplicerade vilket innebär att arbetet är både lärorikt och utvecklande. Du erbjuds att arbeta på en mindre ort i ett trivsamt mindre företag med ambitionen att ständigt förbättra sig. Du har fem andra kollegor på samma avdelning och jobbar gentemot några få projektledare. 

Vi söker dig som har en teknisk examen med inriktning på CAD-ritande eller motsvarande praktisk erfarenhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggbranschen. Som person ser vi att du är ambitiös, social och trivs med att komma med kreativa idéer och lösningar samt att du kan arbeta självständigt. Du är strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du trivs med många kontakter och är en lagspelare som anser att samarbete är en viktig framgångsfaktor. Du är även initiativtagande och lägger stor vikt vid kvalitet. Du talar och skriver flytande svenska. 

Meriterande är att du har erfarenhet av Cad-ritande (Solid Works) och från byggbranschen då lösningar ofta bygger på erfarenhet av tidigare byggkonstruktioner.


Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Hos oss är taket högt och trivseln stor då vi lägger stor vikt vid den sociala trivseln.

Arboga är en charmig liten stad mitt i Mälardalen med utmärkta pendlingsmöjligheter till flera större städer. Närheten till natur och tillgången till varierat boende gör Arboga till en växande stad då allt fler har upptäckt fördelarna med att bo här.

Sista ansökningsdatum: 8 september.

Tjänsten ska tillsättas snarast. Ansökan med referenser samt löneanspråk skickas till mia@tbo.se. Frågor om tjänsten: Mark Pohl; mark@tbo.se, tel: 072 858 67 57

Skicka en ansökan