Hoppa till huvudinnehållet

Vad kostar det att glasa in balkong?

I vårt nordiska klimat utnyttjar vi inte våra öppna balkonger längre än några korta sommarmånader och kanske pyntar vi med lite vintergrönt, ljusslingor och en julgran för att få det att se trevligt ut under den långa hösten och vintern. Vad passar då inte bättre än att investera i en inglasning av din balkong?

Förutom att du förlänger sommarsäsongen med flera veckor är fördelarna med en inglasning av balkongen många. Vintertid bidrar din inglasning till att minska värmekostnaderna i bostaden då den fungerar som en extra isolering. Den reducerar såväl damm som bullernivån från omgivningen. Du kan enkelt skärma av mot vinden och skapa din egen lähörna i solen.

Det finns olika typer av inglasningar beroende på hur du vill använda din balkong. Med en lösning där du kan öppna runt hela balkongen, in till fasaden, får du när du önskar en helt öppen balkong med möjlighet att stänga till när det blåser eller regnar. Andra lösningar ger dig ett fast skydd för vinden nertill medan du har öppningsbara fönster – vilket ger lite mer rumskänsla åt din balkong.

Din inglasning ska passa just dina behov och önskemål. Kanske vill du ha en nätt och diskret inglasning utan synliga profiler eller en inglasning med ett mer robust intryck. Vilka alternativ du i slutänden väljer påverkar slutpriset – bäst och enklast är därför att kontakta oss för närmare information och pris.

Varmt välkommen med din förfrågan!