Hoppa till huvudinnehållet

En balkong kan bli det smycke som lyfter en fasad samtidigt som det ger dig ett extra rum – ett rum mellan ute och inne. Här kan skapas utrymme för umgänge och trevliga middagar med familj och vänner, morgonkaffet och fågelsången om sommaren och till och med en hel liten trädgård som kan få växa fram hos den som är odlingsintresserad. En balkong kan tillgodose en hel rad olika behov och önskemål – men vad kostar den?

Något generellt pris för en balkong är väldigt svårt att ge då den kan se så olika ut och ha olika förutsättningar. Dina specifika behov och önskemål styr också slutpriset.

När du tagit beslutet att låta bygga din balkong bör du tänka över vad du önskar mer specifikt. Vill du till exempel ha en öppen balkong eller en inglasad? Om du inte från början vet om du vill glasa in din balkong kan du välja att förbereda för inglasning redan vid balkongbygget. På så vis blir det lätt att montera en inglasning i efterhand. Allt detta påverkar vad du i slutänden investerar i din balkong.

Det bästa och enklaste för dig som går i tankarna att bygga balkong är att kontakta oss på TBO direkt för kostnadsfri rådgivning eller offert via vårt formulär.

Balkonger är en investering som man många gånger får tillbaka med marginal när man en gång säljer sin lägenhet eller fastighet. Men det allra viktigaste är dock ändå att du får just den balkong du vill ha, som du kommer att trivas med och njuta av i många år framöver. Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet hjälper vi dig gärna att bygga dina drömmars balkong.

Varmt välkommen!