Hoppa till huvudinnehållet

Genom att glasa in din balkong förlänger du utesäsongen. På köpet kommer ett högre boendevärde och ett extra rum som kan utnyttjas året runt. Med 35 års erfarenhet i balkongbranschen kan TBO hjälpa till från bygglov till färdig inglasad balkong.

Det finns många fördelar med att glasa in sin balkong. Förutom att du förlänger utesäsongen så reduceras buller och du slipper smuts och pollen på dina utemöbler. Dessutom får du ett behagligt klimat på balkongen och den kan dessutom fungera som en extra isolering, vilket på längre sikt drar ner dina uppvärmningskostnader.

 Den allra största fördelen är helt klart att du får en extra yta att vara på. Du förlänger den tid du kan nyttja balkongen. Det ger också ett högre boendevärde, säger Fredrik Bolin, teknisk säljare på TBO.

Han berättar att TBO erbjuder två olika modeller av balkonginglasningar och att du väljer vilken typ av inglasning du vill ha. Det finns lösningar som gör det möjligt att öppna upp balkongen hela vägen till husets fasad men även lösningar som ger dig ett fast vindskydd nertill och öppningsbara fönster.

 Om du och din bostadsrättsförening är sugna på att glasa in era balkonger, börja med att undersöka om det finns ett bygglov, om det inte finns så kan vi självklart hjälpa till även med den biten, säger Fredrik Bolin och fortsätter:

 Det viktiga är att våra kunder ska känna sig lugna och trygga, om de vill så tar vi tar hand om allt från bygglov till färdig inglasad balkong. Vi kan även renovera fasader och göra fönsterbyten i samma veva för de som är intresserade. Att kunna erbjuda helhetslösningar är viktigt för oss och om du anlitar TBO så får du en bra, ärlig och trygg leverantör.

Hör av dig till oss!
Undrar du hur det går till eller vad det kostar att bygga en ny balkong? Välkommen att höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vilken lösning som passar dig och din fastighet bäst.