Hoppa till huvudinnehållet

Här hittar du olika lösningar för just ditt hus, din fasad och din balkong. Bläddra bland bilder och bildspel, besök TBO:s utställningshall och möt tidigare kunder som vi arbetat med under åren. Din balkong ska kännas rätt, inte bara för dig, den ska kännas rätt även för husets arkitektur. TBO erbjuder ett brett urval av räcken och frontbeklädnader. I vår verkstad specialutformar vi ditt räcke helt efter dina önskemål.

Innehållsförteckning

  1. Inspirationsgalleri
  2. Räcken
  3. Balkonginredning
  4. Showroom

Inspirationsgalleri

Här hittar du exempelbilder på våra olika balkongtyper, räcken och inglasningar. Sök bland våra bilder efter exempel på balkongen som ni anser passar er fasad.


Räcken

Välj rätt räcke till rätt balkong och rätt balkong till rätt fastighet. TBO erbjuder fyra olika typer av räcken som vi formar och modellerar utifrån dina behov.

Classic
Räcken av modell Classic passar hus från första halvan av 1900-talet eller fungerar utmärkt som klassisk formdetalj på moderna designhus. Räcke och detaljer är av smide eller aluminium.
Se balkonger med Classic

Solid
Passar hus designade på 70-, 80-, 90- och 2000-talet. Räckets alla delar är av aluminium och beklädnaden av laminat eller glas.
Se balkonger med Solid

Original
Hus från 40-, 50- och 60-talet klär bäst i räcken av modell Original. Handledare, stolpar samt över- och underliggare är av aluminium och räckets beklädnad är av korrugerad aluminiumplåt.
Se balkonger med Orginal

Special
Vi bygger balkongerna i vår egen fabrik och kan därför forma samtliga delar av balkongen utifrån dina behov. Såväl golvplatta, räcken och beklädnader anpassas för att passa fasaden och endast fantasin och tyngdlagen sätter gränserna.
Se balkonger med Special


Balkonginredning

Nedan följer lite inspirationsbilder till hur du kan inreda din balkong. Med en balkong skapar vi nya rum och utrymmen. Välkommen in i en värld med oändliga möjligheter där endast fantasin sätter gränser.

Showroom

Välkommen till vårt showroom i Arboga där du kan gå in på olika balkonger, titta på ett stort urval av räcken, pröva och känna på våra inglasningssystem mm. Här får du en glimt av hur de ser ut hos oss!