Vad kostar en inglasad balkong?

Priset för en inglasning är precis som allt balkongbygge beroende på hur dina önskemål ser ut. En inglasad balkong blir till ett användbart extrarum som du kan anpassa efter årstiderna, med skydd mot väder och vind. Dessutom höjer det värdet på bostaden för framtida försäljning.

Du kan välja mellan två olika slags inglasning: TBO Design är en stilren, elegant inglasning där det inte syns några ramar runt glaset. Vår andra typ av inglasning TBO Basic har synliga profiler där glasen binds samman vilket ger en mer robust, klassisk karaktär. Slutpriset beror också på hur du vill att balkongen utformas när det gäller insynsskydd och hur mycket sol som ska komma in.

Det är upp till dig vilken slags inglasning du vill ha, beroende på om du vill ha möjlighet att dra undan glasen hela vägen till fasaden för att få en helt öppen balkong under till exempel varma sommardagar, eller om du föredrar att ha glaset som ett fast vindskydd med fönster som går att öppna. Glaset kan monteras antingen på räcket eller golvet. Kontakta oss idag för prisförslag och information om hur vi kan förbättra just din bostad med en inglasad balkong.

Läs även: Hur går jag till väga för att få en balkong byggd?