Våra fördelar

En balkonginvestering är långsiktig. Oavsett om det handlar om en ny balkong, en utbyggnad eller inglasning så ska funktion och utseende hålla länge. Det är därför viktigt att du är medveten och noggrann i ditt balkongval, att du inhämtar kunskap i frågor som handlar om kvalitet, säkerhet, lagar och regler. Med över 35 års branscherfarenhet i kombination med vårt medlemskap i Balkongföreningen gör att vi med stolthet kan bidra i diskussionen. Med ärliga och värdefulla tips.

All tillverkning sker på plats i egen fabrik och vi kan försäkra dig om att våra balkonglösningar är pålitliga och långsiktiga. Säkra leveranser i tid utan obehagliga överraskningar, oavsett om det gäller själva monteringen eller framtida reservdelar och service, har gjort oss till en respekterad och beskådad leverantör på fasader runt om i Sverige. Våra balkongkonstruktioner görs i varmförzinkat stål som inte rostar. Vi är tillgängliga, materialen är kraftiga och funktionerna stabila. Ta detta som ett signum för oss i Arboga.

Vi har EG-intyg för tillverkningskontroll (FPC) enligt EN 1090-1:2009+A1:2011

Det är mellan människor trygghet skapas och framtid avgörs. Därför är personlig service ett av våra främsta ledord. Vi arbetar med egna och engagerade projektledare vilket är mycket uppskattat då det ofta är mer normer och krav än vad man tror när man går in i ett balkongprojekt. På din balkong ska du njuta, äta, fika, sola, odla och uppleva världen utanför. Inte sitta orolig.