Vår filosofi

Konstverket symboliserar att allt är möjligt, och ska ge glädje och inspiration till Arbogaborna i generationer framöver. Den fyra meter höga statyn står i Arboga och centrum och skapades av Rickard Brixel, och uppfördes oktober 2005.

Konstverket symboliserar att allt är möjligt, och ska ge glädje och inspiration till Arbogaborna i generationer framöver. Den fyra meter höga statyn står i Arboga centrum och skapades av Rickard Brixel, och uppfördes oktober 2005.

På TBO har vi byggt, levererat och monterat balkonger sedan 1984. Över 35 000 balkonger har under åren lämnat vår industri i lilla Arboga och skapat nya uteplatser på fasader hos nöjda kunder runt om i Sverige och Norge.

Vi monterar balkonger på fastigheter som saknar balkonger och byter till större och modernare där balkongerna är för små eller har blivit gamla och slitna. Oavsett arkitektur eller vilken tidsepok er fastighet är ifrån, producerar vi säkra balkonger som smälter in och ger ökat värde för lägenhetsinnehavaren. Våra inglasningssystem har blivit ett populärt komplement för en hemtrevlig och mer tillgänglig balkong.

Lång erfarenhet och tusentals levererade balkonglösningar borgar för kvalitet och trygghet. Som gammalt och etablerat företag kan vi garantera långsiktig tillgänglighet och service för en trygg investering. Uppstår problem med balkongen såsom att det behövs reservdelar vid slitage så finns vi på plats för att lösa dem. Du ska i lugn och ro njuta på din balkong. Lång tid framöver.

Vi producerar och monterar i egen regi. I kombination med vår kompetens skapar detta stora möjligheter till ett unikt utseende med säker funktion. För olika kundbehov har vi utförliga beskrivningar om hur vi går till väga och hur det kan se ut. Vi går igenom monteringsprocessen och visar illustrationer med förklaringar på olika varianter som går att skapa genom golv, räcke, fästen, profiler, tak och inglasning. Det ska se bra ut på fasaden och du ska se bra ut. Kort sagt så vill vi vidga vyerna och ge dig fri utsikt.

Välkommen att titta närmare på våra balkonglösningar.