Så här fungerar det

FE009106-B2A1-4664-9511-878A26846A72

TBO:s 10 steg till en plats i solen.

1. Kontakt
Ni får först träffa en av våra säljare som presenterar vårt företag och berättar hur en balkongentreprenad går till. Tillsammans går ni igenom era önskemål och ser på möjligheterna med just er fastighet. Om ni har lust och det finns möjlighet tar vi gärna med er på en studieresa för att titta på liknande TBO-projekt i närheten. Du kan också besöka vårt showroom i Arboga.

2. Förslag
Med utgångspunkt från era önskemål, och med beaktande av dels er fastighets arkitektur och från vilken tidsepok ert bostadsområde är ifrån, arbetar vi fram förslag på era nya balkonger.

3. Presentation
Ni får en tydlig presentation av vårt förslag. Om ni vill presenterar vi förslaget för till exempel hela bostadsrättsföreningen.

4. Offert
Vi lämnar en offert som omfattar allt från ritningar fram till att era nya balkonger sitter på plats och är slutbesiktade. Det betyder att ni slipper tråkiga överraskningar när projektet väl är igång. Om ni så önskar hjälper vi även till med bygglovsansökan.

5. Projektledare
När ni bestämt er för att anlita TBO utser vi en projektledare för ert projekt. Projektledaren finns sedan med genom hela processen och ser till att allt fungerar som det ska. Projektledaren är den enda person ni behöver kontakta ifall ni har frågor eller funderingar kring projektet. Det gör det enkelt för er och era medlemmar.

6. Mätning
När man monterar balkonger måste man vara ytterst noggrann, inget får lämnas åt slumpen. Därför genomför vi noggranna mätningar av er fastighetsfasader.

7. Konstruktion och tillverkning
All konstruktion och tillverkning sker direkt på vår industri i Arboga. Det ger oss full kontroll över hela processen.

8. Montage
Tvärtemot vad många tror är balkongmontering inget säsongsarbete. Vi är inte beroende av sommar och sol utan monterar hela året runt, så att era balkonger finns på plats när vårsolen börjar värma.

9. Slutbesiktning
Efter att montaget är klart utförs en slutbesiktning. Självklart är ni i föreningen med och ser till att varje medlem blir nöjd med sin balkong.

10. Dags för invigning
Varför inte ställa till med gårdsfest och gemensamt ta steget ut i solen?