Funktioner

Inglasade balkonger är enkla att öppna och glasen går lätt att vinkla och parkera var för sig eller tillsammans. Du drar smidigt glasrutorna runt hörnen så att kortsidor samt långsida kan öppnas helt (gäller endast system A och B). Möjligheten att vinkla glasen gör det dessutom lätt att hålla din inglasade balkong ren på både in- och utsidan.

570-05-0015-150x150 570-05-0016-150x150 570-05-0017-150x150

De härdade glasskivorna kommer i tre tjocklekar; 6 mm, 8 och 10 mm. De sitter stabilt och säkert och glider enkelt i sidled.

Stilrena och smarta detaljlösningar gör det lätt att öppna och stänga varje glas individuellt. Eftersom våra balkonginglasningar inte har känsliga och lösa delar är de enkla att underhålla. På bilden ovan till höger illustrerar vi ett glas ställt på vädringsläge.

Så här enkelt öppnar du upp alla glasen på din TBO-balkong.

1
1. Detta gäller öppningsglaset. Lyft ringen i nedre låset samtidigt som du drar i snöret till det övre låset. Nu är glaset klart att öppnas upp till 90 grader.
2
2. Ta tag i nästa glas och skjut detta mot öppningsglaset tills det tar stopp. Ta sedan tag i kanten av glaset och vänd det inåt mot det första glaset.
3
3. Det är enkelt att ställa glaset i vädringsläge. Du bara öppnar glasen fem centimeter och släpper öppningsreglagen så låses glasen i vädringsläge.
4
4. Tack vare den smarta konstruktionen är det möjligt att vrida glasen runt ett hörn så att balkongen kan öppnas upp till 100 procent.
5
5. När du vill stänga glasen gör du på samma sätt som när du öppnar, fast omvänt. Stöd kanten på glasen även när du stänger dem.
6
6. TBO:s unika inglasningskonstruktion gör att du kan nyttja din balkong i alla väder. Innanför glaset i skydd mot regn eller öppna balkongen och njut av solen.