Glasa in balkong

glasa-in

Allt fler upptäcker fördelarna med att glasa in balkongen. Bland annat förlänger du utesäsongen samtidigt som en inglasad balkong vintertid fungerar som en extra isolering vilket i längden drar ner uppvärmningskostnaderna. En inglasning av balkongen resulterar även i att buller reduceras och du slipper damm, pollen och smuts på dina utemöbler.

Balkonginglasning

När du har bestämt dig för att investera i balkonginglasning kan du höra av dig till oss. Kontakta oss på 0589-866 00 eller fyll i vårt formulär som du finner längre ner på sidan. Vi utgår från Arboga men är verksamma i hela Sverige. Kontakta oss för referensprojekt i Stockholm, Göteborg, Malmö med flera städer.

I vårat showroom i Arboga kan du få inspiration, träffa oss och uppleva våra inglasade balkonger. Läs gärna vad våra kunder har att säga om oss och läs om Birgitta Magnusson och Therese Massaro Kvarnryd som valde att glasa in sina balkonger.

TBO erbjuder två olika modeller av balkonginglasningar.

TBO DESIGN – ett elegant ramlöst system utan några synliga profiler.
TBO BASIC – samma system som TBO Design men med synliga profiler som binder ihop glasen och ger den inglasade balkongen en mer robust karaktär.

Du väljer vilken typ av inglasning du vill ha. Vi har lösningar som gör det möjligt att öppna upp balkongen hela vägen till fasaden men även lösningar som ger dig ett fast vindskydd nertill och öppningsbara fönster. I menyn till vänster kan du läsa mer om de olika alternativen.

Inspiration
Om du funderar på hur du bäst utnyttjar din nya inglasade balkong har vi samlat inspiration kring hur du kan inreda din balkong och skapa en härlig atmosfär. Nu när balkongen är ett stängt utrymme kan du ställa ut permanenta möbler utan att behöva oroa dig för att de ska bli blöta eller bli täckta av smuts och pollen.

En inglasad balkong skapar ett extra rum till din lägenhet. Du kan sitta ute året om, njuta och blicka ut över världen. Du kan se på när regnet faller eller ha jul- och nyårsfirandet utomhus.

Pris på inglasad balkong
Vi glasar in balkonger anpassade efter dina önskemål och behov. När du valt att glasa in balkongen bör du även fundera på behovet av sol- och insynsskydd. Detta är självklart saker som spelar in i slutpriset. I menyn till vänster kan du läsa mer om balkongens olika delar och designmöjligheter. För pris och mer information kring balkonginglasning är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vilken lösning som passar dig och din fastighet bäst.