Bygga ut balkong

byta-ut

Att bygga ut balkongen är ett populärt sätt att skapa extra utrymmen. Framförallt balkonger på fastigheter byggda på 60- och 70-talet är i regel relativt små. Genom att bygga ut den befintliga balkongen skapar vi utrymme för umgänge och öppnar upp för nya möjligheter. Samla till exempel familj och vänner för att avnjuta en god middag på balkongen. Glasar du dessutom in den kan du använda balkongen året om.

60 cm
Det kanske inte låter mycket, men att lägga till ytterligare 60 cm på din befintliga balkong gör en otrolig skillnad. Våra tidigare kunders lovord talar sitt tydliga språk, läs till exempel om vårt samarbete med Brf. Vetterslund i Västerås.

Är du intresserad av att bygga ut din balkong? Hör av dig till oss på 0589-866 00 eller fyll i vårt formulär som du finner längre ner på sidan. Vi utgår från Arboga men är verksamma i hela Sverige.

Fördelar med en utbyggd balkong
Med en balkongutbyggnad får fasaden ett lyft och nya fräscha räcken blir estetiskt vackra att titta på. Större balkonger ökar också värdet såväl på den enskilda lägenheten som hela fastigheten.

Att kunna bygga ut sin balkong är ett smidigt alternativ till att byta ut balkongen. I menyn till vänster finner du illustrationer på de olika metoderna som används samt hur du kan anpassa ditt nya räcke till fastighetens fasad. Att byta ut räcket ökar säkerheten samtidigt som det öppnar upp för en möjlig inglasning av din balkong.

Inspiration
Vi har olika räcken som passar olika fasader. Under vår inspirationssida hittar du räcken av typerna Classic, Original, Solid och Special. Du kan även besöka vårt showroom i Arboga. Passa på att träffa oss, få inspiration och upplev våra balkonglösningar. Om du har svårt att se framför dig vad en större yta kan göra för dig har vi samlat inspirationsbilder på balkonginredning för att sätta tankarna i rullning.

Pris på utbyggnad av balkong
När vi bygger ut balkonger passar vi även på att byta ut balkongräcket. När man ska bygga ut balkongen bör man nämligen även fundera på behovet av sol-, vind- och insynsskydd och om balkongen ska glasas in eller inte. Detta är självklart saker som spelar in i slutpriset. Känner du dig tveksam till att glasa in balkongen direkt kan det vara klokt att förbereda för en eventuell inglasning i framtiden. I menyn till vänster kan du läsa mer om balkongens olika delar och designmöjligheter. För pris och mer information kring att bygga ut din balkong är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vilken lösning som passar dig och din fastighet bäst.