Bygga ut balkong

byta-ut

Överväger du att förnya din balkong eller bygga ut den?

Med tiden försämras kvaliteten på din balkong. På TBO erbjuder vi en omfattande lösning för både balkongrenovering och utbyggnad av balkonger. Vi arbetar för att förbättra säkerheten, komforten och ekonomin för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och hyresfastighetsförvaltare.

Balkongrenovering för ökad trivsel och värde

Förbättra fasaden och skapa trivsamma ytor

Balkongrenovering är inte bara ett sätt att fräscha upp fasaden och skapa nya, trivsamma ytor. Ibland är det helt nödvändigt för att undvika problem med balkongras. När du har beslutat dig för att byta ut din balkong, kan du enkelt kontakta oss på TBO. Ring oss på 0589-866 00 eller använd vårt formulär längre ner på sidan. Vårt företag är baserat i Arboga och vi är verksamma över hela Sverige.

Expert balkongrenovering för ökad säkerhet och funktionalitet

Säkerhet är av största vikt. Visste du att det är föreningens ansvar att underhålla och renovera balkongerna i fastigheten? Med tanke på att många balkonger runt om i Sverige är över 50 år gamla är det hög tid att genomföra en noggrann granskning. Bristfälligt underhåll kan resultera i olyckor och juridiska konsekvenser för föreningens styrelsemedlemmar. Varje år inträffar olyckor på grund av balkongras och osäkra räcken. Balkongens strukturella integritet och kondition försämras med åren, vilket utgör en fara för dem som använder balkongen.

Ökad komfort och ekonomiskt värde genom balkongrenovering och utbyggnad

Ökad komfort är ett resultat av en balkongrenovering och utbyggnad. Genom att byta ut din balkong och vanligtvis installera en större modell skapar vi mer utrymme för trivsel och umgänge. Möjligheterna är många, och vi har ännu inte stött på någon lägenhetsinnehavare som har avstått från en större balkong.

När det gäller ekonomi, är det viktigt att notera att moderna och funktionella balkonger inte bara ökar trivseln och komforten utan även värdet på både den enskilda lägenheten och hela fastigheten. Hos TBO erbjuder vi olika estetiska och tekniska alternativ som kan anpassas efter preferenser, smak och förutsättningar. Att byta balkong är en genomtänkt och långsiktig investering, något vi med våra över 35 år i branschen kan intyga. När man överväger en balkongrenovering bör man ta hänsyn till arkitekturen och den tidsperiod då området byggdes. Vi försäkrar att en balkongrenovering och utbyggnad är en klok och långsiktig investering.

Pris på balkongrenovering och anpassade lösningar

Priset på en balkongrenovering och utbyggnad varierar beroende på flera faktorer. Vi erbjuder olika lösningar beroende på balkongens skick, fasadtyp och önskemål om balkongens utformning. Vid ett beslut om att byta ut din balkong är det även viktigt att fundera över behovet av solskydd, vindskydd och insynsskydd, samt möjligheten till inglasning. Dessa faktorer påverkar självklart det slutliga priset.

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning

Om du är osäker på direkt inglasning av balkongen, rekommenderar vi att du förbereder för en eventuell inglasning i framtiden. I vår meny till vänster hittar du mer information om balkongens olika delar och designalternativ. Kontakta oss för prisuppgifter och ytterligare information om balkongrenovering. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din fastighet och dina behov.