Hoppa till huvudinnehållet

Fräscha upp fastigheten, balkongrenovering i Östersund

Inlandsklimatet och temperaturvariationer men även närheten till Storsjön gör att balkonger i Östersund, slits. Därför kan det vara dags att renovera balkongerna när du ser sprickor eller andra fel. Vi har hjälpt bland annat bostadsrättsföreningar att renovera och hitta balkonglösningar i över 35 år. Genom att fräscha upp balkongerna så höjer du värdet på fastigheten. Genom att vi har vår produktion i Arboga där även vårt huvudkontor ligger har vi full insyn i produktionen. Till våra balkonglösningar använder vi bara komponenter av hög kvalitet som tål det svenska klimatet. 

Renovera balkonger i Östersund

Våra experter på balkonger utgår från Arboga men arbetar med balkonglösningar över hela Sverige. Genom att renovera och rusta upp balkonger och balkongräcken kan fastigheten få ett rejält lyft. Vi kan också:

  • Bygga ut balkongerna för att skapa möjligheter till mer gemenskap
  • Montera balkonger till fastigheter som tidigare saknat balkong
  • Glasa in balkonger genom olika metoder
  • Bygga vindskydd som möjliggör mer utetid på balkongen

En fördel med att glasa in balkonger i Östersund är att det skapas helt annan möjlighet att nyttja balkongen året om. Skönt inredda och skyddade balkonger ger möjlighet att betrakta vyer och skapa hemtrevnad i fastigheten.

Vi tar hand om hela projektet

Renovera balkonger eller investera i olika balkonglösningar är ett stort projekt. Våra expert tar hand om projektledningen och hela projektet från start till slut. Vi förstår att våra kunder behöver säkra och trygga lösningar för att få ut så mycket som möjligt av investeringen. Balkongrenoveringar eller inglasning av balkonger i Östersund höjer värdet och ger fastigheten ett fräsch utseende. Behöver du hjälp med inspiration kan du ta del av tidigare referenser och vi kan hjälpa dig med råd och stöd inför, under och efter projektet. Så om du behöver hitta olika typer av balkonglösningar i Östersund, tveka inte att kontakta oss. 

Vad är priset för balkongrenovering i Östersund?

Pris för balkongrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet och de unika förutsättningarna för er fastighet. Kontakta oss för kostnadsfri prisuppgift för din fastighet i Östersund.

Kan vi bygga ny balkong för en K-märkt byggnad?

Ja, vi har erfarenhet att bygga och renovera balkonger för K-märkta och skyddade byggnader.