Hoppa till huvudinnehållet

Balkongrenovering i expansiva Uppsala

Renovera och montera balkonger i Uppsala har speciella förutsättningar. Detta då Uppsala är en spännande blandning av en av Sveriges äldsta städer och modernt byggande. Många äldre fastigheter som byggts i början eller innan 1900-talet saknar balkonger vilket vi kan avhjälpa. I Uppsala märks det särskilt i de många vackra fastigheterna ritade av stadsarkitekt Leche under 20 – 50-talet som i bland annat stadsdelen Höganäs i stor utsträckning saknar balkonger. Som företag har vi arbetat i över 35 år med att ta fram lösningar för fastigheter när det kommer till högkvalitativa balkonglösningar. Därför kan vi lösa renoveringar, inglasningar och montering av balkonger runt om i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Arboga och där sker även vår produktion. Vi övervakar alla produktionsfaser och komponenterna ska möta de högsta kraven. 

Omsorgsfulla renoveringar av balkonger i Uppsala

Balkonger slits med åren och det uppstår ofta skador som syns tydligt vilket påverkar fastighetens utseende negativt. Renovera balkonger på en fastighet är ett stort arbete som kräver kunskap och där är vi måna om att du som kund ska blir nöjd. Vi arbetar även med att:

  • Glasa in balkonger och montera vindskydd
  • Åtgärdar slitna balkongräcken som ökar säkerheten
  • Monterar nya balkonger
  • Bygga helt nya balkonger
  • Bygga ut balkonger

Moderna balkonger kan utformas på olika sätt för att passa olika fastigheter, det gemensamma är att balkonger ökar trivseln i fastigheten. För det är svårslaget att njuta av Uppsala året om på din balkong. 

Balkonger skapar rum och ökar fastighetens värde

Det går inte att komma från att bostadsrätter och andra fastigheter med balkong är mer attraktiv. För en balkong är en plats som ger mer rymd åt boendet och ökar friheten. Vi arbetar såväl med bostadsrättsföreningar som andra fastighetsägare. Våra balkonglösningar kan höja värdet på fastigheten samtidigt och ökar trivseln. Vi arbetar även med större projekt och kan ta på oss större renoveringar och produktion av nya balkonger. Vi har lösningar i Uppsala som ger dig frihet och trygghet när det kommer till balkonger och balkongrenoveringar.

Vad kostar det med balkongrenovering i Uppsala?

Kontakta oss för kostnadsfri offert för er balkongrenovering i Uppsala. Priset beror på många olika faktorer så som antalet balkonger, varianter och ert hus unika förutsättningar.

Vad kostar det att bygga ny balkong i Uppsala?

Beroende på antal, storlek och variant varierar priset för nybyggnation av balkonger. Vi kan även bygga balkonger till K-märkta fastigheter i Uppsala. Få kostnadsfri prisuppgift från oss. Vi kan lämna ut referensprojekt och hjälpa er i hela processen fram till era nya färdiga balkonger.