Hoppa till huvudinnehållet

Renovera och rusta upp balkonger i Umeå

Har du behov av att renovera fastighetens balkonger? Klimatet i Umeå, där älven bidrar till att skapa växlande temperaturskillnader sliter på fastigheter och så även på balkonger. Umeå är också en expansiv stad som lockar och genom att erbjuda attraktiva balkonger som skyddar året om kan du öka fastighetens värde. Vi har vår produktion och även huvudkontor i Arboga där vi i över 35 år har hittat balkonglösningar som tål svenskt klimat. För balkonger bidrar till att öka trivsel, ger frihet och livskvalitet. Vi arbetar med komponenter till balkonger som ska kunna möta högt ställda krav och som tål svenskt klimat

Glasa in eller bygga ut balkonger

Genom att satsa på balkonginglasning eller bygga ut befintliga balkonger skapas möjlighet att spendera mer tid på balkongen. Våra experter kan hjälpa dig att hitta lösningar till bland annat:

  • Bygga helt nya balkonger
  • Skapa trivsel och öka attraktiviteten genom att glasa in balkonger
  • Renovera balkonger 
  • Byta ut och montera balkongräcken

Hos får du också råd när det kommer till balkongbygge för alla typer av hus. Vi arbetar med stora projekt och du kan få referenser så du kan se färdiga balkonglösningar. För få saker slår att kunna njuta av ett extra med utsikt året om. 

Högkvalitativa balkonglösningar i Umeå

Vi har många olika lösningar när det kommer till balkongrenovering som ger dig frihet. Förutom att skapa rum kan du också få hjälp att hitta lösningar som gör det möjligt att förbereda för framtida inglasning. Då vi har gedigen erfarenhet av att hitta balkonglösningar till svenska fastigheter kan vi hjälp till med råd i av balkongräcken som matchar fastigheten. Vi har ett helhetskoncept som inkluderar hela kedjan från projektledning till färdigställda balkonger. Genom att vi kan Umeås förutsättningar kan vi ge dig inspiration så du kan hitta den bästa lösningen till fastigheten.  

Vad är priset för balkongrenovering i Umeå?

Pris för balkongrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet och de unika förutsättningarna för er fastighet. Kontakta oss för kostnadsfri prisuppgift för din fastighet i Umeå.

Kan vi bygga ny balkong för en K-märkt byggnad i Umeå?

Ja, vi har erfarenhet att bygga och renovera balkonger för K-märkta och skyddade byggnader.