Hoppa till huvudinnehållet

Renovera balkonger i Sundsvall lönar sig

Vårt företag med rötterna i Arboga har hjälpt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att renovera och hitta balkonglösningar i över 35 år. Sundsvalls majestätiska utbredning och vyer gör att balkongen blir en perfekt plats att skapa ro. Genom exempelvis att glasa in balkonger skapas rum att njuta året om. Vi har både produktion och huvudkontor i Arboga så vi har kontroll över vilka komponenter som används. På så sätt kan vi ställa höga krav på varje balkonglösning vi producerar. Genom att renovera slitna balkonger kan du öka värdet fastigheten i Sundsvall samtidigt som trivseln höjs. 

Moderna balkonglösningar i Sundsvall

Vi har arbetat med olika typer av balkonglösningar runt om i Sverige och arbetar ofta med stora projekt. Därför kan vi hitta den bästa lösningen för er fastighet och våra experter kan hjälpa dig med:

  • Bygga ut balkonger och förbereda för inglasning
  • Glasa in balkonger som klarar även vintern
  • Matcha och hitta rätt balkongräcke till fastigheten
  • Bygga balkonger till fastigheter 

Har du en fastighet som saknar balkonger kan det vara värt investeringen att montera balkonger. Vi kan hjälpa dig att skapa nya möjligheter och du kan se referenser från tidigare projekt. 

Kontakta oss om du behöver översyn av balkonger

Ofta syns det tydligt när det är dags för balkongrenovering men känner du att du behöver se över balkongerna i Sundsvall kan du alltid kontakta oss. Vi utgår från Arboga men kan Sundsvall och kan hitta flexibla lösningar inför renoveringen av balkonger. Investera i balkonger, oavsett om det är glasa in eller renovera balkonger är en långsiktig investering. Då vi har kontroll över produktion kan vi anpassa efter dina behov och har alltid säkra lösningar. När du kontaktar oss kan vi ge dig råd och inspiration så du kan känna dig trygg i valet av balkonglösningar. Kontakta oss för mer information om du behöver hjälp med balkonger i Sundsvall. 

Vad kostar balkongrenovering?

Kontakta oss för kostnadsfri offert för er balkong i Sundsvall. Priset beror på många olika faktorer så som antalet balkonger, varianter och ert hus unika förutsättningar.

Vad kostar det att bygga balkong i Sundsvall?

Beroende på utformning, storlek och pris varierar nybyggnationer av balkonger. Få kostnadsfri prisuppgift för att bygga en ny balkong i Luleå. Vi kan lämna ut referensprojekt och hjälpa er i hela processen till era nya balkonger.