Hoppa till huvudinnehållet

Dags för balkongrenovering i Stockholm?

Äger du eller förvaltar fastigheter i Stockholm där balkongerna börjar se slitna ut, kan det vara dags att renovera balkongerna. Vackra och väl underhållna balkonger höjer värdet på fastigheten och skapar trivsel. Storstaden närhet till hav och sjö samt det svenska klimatets tvära vändningar sliter på balkonger. Moderna balkonger som är inglasade och har rätt vindskydd blir som ett extra rum där du kan njuta av årstidernas växlingar. Stockholm är en stad som också många gånger bjuder på vackra utsikter som skapar hemtrevnad. 

Svenskproducerade balkonger i Stockholm

Vi har vår produktion av balkonger och tillbehör till balkonger i Arboga. Alla komponenter som väljs ut är av högsta kvalitet och här möts yrkesskicklighet med gediget hantverk vid framtagande av balkonglösningar. Vi kan bland annat:

  • Balkongrenovering
  • Inglasning av balkonger
  • Åtgärda balkongräcken
  • Bygga ut balkong
  • Montera balkonger

Äldre fastigheter som är byggda runt början på 1900-talet eller tidigare saknar ofta balkong. Vi kan hjälpa er med vackra balkonger som skapar möjligheter att umgås året om. 

Familjeföretaget har sitt huvudkontor i Arboga men bedriver projekt över hela Sverige och är experter på balkonger i Stockholm.

 Låt oss ta hand om era balkonger

Vi har över 35 års erfarenhet att ta fram och renovera balkonger där vi alltid har kundens behov i centrum. Genom vår expertis kan vi hjälpa dig att skapa nya möjligheter när det kommer till fastigheter. Det gäller såväl om du behöver nya balkongräcken som att glasa in alla balkongerna på fastigheten. När det kommer till balkonger i Stockholm vet vi att det är viktigt att balansera det estetiska så fastigheten gör sig som allra bäst. Därför kan du alltid vända dig till oss för en offert eller rådgöra om det är dags för balkongrenovering. Vi har balkonglösningar som håller hög kvalitet och kan ta emot stora beställningar från bostadsrättsföreningar.