Hoppa till huvudinnehållet

Satsa på att renovera balkonger i Skellefteå?

Ett sätt att höja värdet men även öka trivseln i fastigheten, är att renovera balkonger. Balkongrenovering i Skellefteå kan bli aktuellt när du märker att balkongerna börjar spricka eller få skador. Vi har moderna och flexibla balkonglösningar som produceras i Arboga. Här finns också vårt huvudkontor och vi har arbetat med bland annat renovera balkonger i över 35 år. Då vi övervakar produktionsprocessen och väljer ut högkvalitativa komponenter vet vi att de tål det skiftandet vädret i Skellefteå. Vi arbetar med stora projekt och kan ta fram helhetslösningar till bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. 

Vi kan balkonglösningar för alla behov

När det kommer till Skellefteå finns det många fördelar att glasa in balkonger. Vi kan hjälpa till med att förbereda inför inglasning av balkonger såväl som glasa in. Sköna och trivsamma balkonger som går att använda året om och bjuder in till umgänge i fastigheten. Våra exper kan också:

  • Bygga ut balkonger som ger fasaden ett lyft och ökar värdet på lägenheterna
  • Fräscha balkongräcken som matchar fasaden
  • Glasa in balkonger med olika modeller
  • Bygga nya balkonger och byta ut befintliga balkonger

Vi erbjuder möjligheter när det kommer till design och kan ta fram lösningar som passar er fastighet.

Kontakta oss för frågor om balkonger i Skellefteå

Vackra balkonger där du kan vistas året om skapar trivsel. I Skellefteå finns det goda förutsättningar att kunna erbjuda mer rymd i lägenheterna genom att glasa in eller bygga ut balkongerna. Våra experter kan hjälpa dig och genom referenser kan du få inspiration. Även om vi utgår från Arboga kan vi Skellefteås förutsättningar. Så om du undrar vilka lösningar som passar fastigheten och hur du kan optimera boendet hjälper vi dig gärna. Vi förstår att det är en stor investering och är många om att du ska bli nöjd och känna dig säker under projektets gång. 

Vad är priset för balkongrenovering i Skellefteå?

Pris för balkongrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet och de unika förutsättningarna för er fastighet. Kontakta oss för kostnadsfri prisuppgift för din fastighet i Östersund.

Kan vi bygga ny balkong för en K-märkt byggnad i Skellefteå?

Ja, vi har erfarenhet att bygga och renovera balkonger för K-märkta och skyddade byggnader.