Hoppa till huvudinnehållet

Balkongrenovering låter dig njuta av Norrköping

Ett sätt att öka fastighetens värde i Norrköping är att renovera slitna balkonger. Som företag har vi arbetat med balkonglösningar i över 35 år från vårt huvudkontor i Arboga. I Arboga har vi också vår produktion och har därför insyn och kontroll över komponenter och produktionsprocess. Därför kan vi arbeta med stora volymer när det kommer till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. När det kommer till Norrköping kan vi hitta balkonglösningar som låter boende njuta mer av Norrköping och öka trivseln i fastigheten. 

Balkonginglasning som skapar frihet

För det är få saker som slår att spana ut över världen på en balkong året om. Som heltäckande leverantörer av balkonglösningar i Norrköping kan vi glasa in balkonger och renovera balkonger som ökar friheten. Balkonger som går att vistas på året om skapar rymd i boendet och ökar fastighetens attraktivitet. Balkonger som bjuder in till umgänge, där man kan njuta av varma sommarkvällar såväl som när regnet piskar mot glaset ger njutning. Svenskt klimat sliter också hårt på balkonger som kan få såväl synliga skador som skador på strukturen. Genom att renovera balkongerna i tid skyddas fastigheten, vi kan se över såväl balkongräcken som hitta större helhetslösningar.

Balkonglösningar i Norrköping som håller

Förutom att renovera balkonger och glasa in balkonger går det att hitta lösningar som ökar trivseln. Till oss kan du vända dig om du vill:

  • Bygga ut balkonger och montera vindskydd 
  • Montera nya balkonger som matchar fastigheten
  • Bygga balkonger till fastighet som saknar balkonger i dagsläget

Bygga nya balkonger eller renovera balkonger är ett stort projekt och vi är måna om att du ska bli nöjd. Därför ser vi till informera dig om vilka alternativ som mest passande och hur det kan lösas på bästa sätt. Så om du vill diskutera balkonglösningar i Norrköping kan du kontakta oss som helhetsleverantör. 

Vad är priset för balkongrenovering?

Pris för balkongrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet och de unika förutsättningarna för er fastighet. Kontakta oss för kostnadsfri prisuppgift för dina balkongbehov i Norrköping.

Kan vi bygga ny balkong för en K-märkt byggnad i Norrköping?

Ja, vi har erfarenhet att bygga och renovera balkonger för K-märkta och skyddade byggnader.