Hoppa till huvudinnehållet

Behöver ni renovera balkonger i Malmö?

Klimatet i södra Sverige och runt omkring Öresund, kan slita hårt på balkonger. Vanligen märker du av att fastighetens balkonger får sprickor, hål och att balkongräcken får skador. Vi arbetar med svensk kvalitet och renoverar balkonger i Malmö med högt ställda krav. Malmö är en stad som inbjuder till inglasade balkonger som ger frihet året om. Vår produktion finns i Arboga där vi även har vårt huvudkontor. I över 35 år har vi renoverat och byggt balkonger som skapar vackra rum och ökar fastighetens värde. Våra moderna lösningar gör det möjligt att skapa nya rum i fastigheten. 

Bygga balkonger i Malmö

Vi vet vad som krävs för att kunna bygga och montera vackra balkonger till fastigheter i Malmö. Det gäller såväl om du behöver bygga helt nya balkonger som renovera och bygga ut befintliga. Genom att vi alltid ser till att ha högsta kvalitet på varje komponent skapas nya rum som boende kan njuta av året om. Vi kan bland annat:

  • Byta ut befintliga balkonger
  • Renovera balkongräcken 
  • Balkonginglasning

När det kommer till moderna lösningar för balkonger i Malmö kan vi hitta alternativ som gör det trevligare att bo. Få saker slår möjligheten att kunna inreda en balkong som går att använda året om.

Med kundens behov i centrum

Åtgärda balkonger är ett stort projekt och vi har erfarenhet från olika typer av projekt när det kommer till balkonger i Malmö. Det ska kännas tryggt att anlita oss och vi vill garantera att du får balkongrenovering eller inglasningen av balkongerna precis som du önskar. Därför delar vi gärna med oss av referenser och vi tar på oss större projekt åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Balkonger bjuder in till såväl middagar som avslappnande dagar i solen. Vi kan ta fram lösningar för fastigheter så du kan skapa nya vyer och attraktiva rum i Malmö. 

Vanliga frågor av balkongrenovering, balkonginglasning & ny balkong

Vad kostar balkongrenovering eller att bygga nya balkonger i Malmö?

För att få en kostnadsfri offert för er i Malmö är ni välkomna att kontakta oss på TBO.

Kan jag få ta del av referenskunder i Malmö?

Välkommen att kontakta oss för exempel på kundprojekt med liknande balkongprojekt som ert.