Hoppa till huvudinnehållet

Balkongrenovering Malmö

Renoverar och bygger balkonger i Malmö

Klimatet i södra Sverige, särskilt runt Öresund, kan vara tufft för balkonger. Sprickor, hål och skador på balkongräcken är vanliga problem som behöver åtgärdas. TBO erbjuder renovering av balkonger i Malmö med svensk kvalitet och högt ställda krav. Malmö är en perfekt stad för inglasade balkonger som ger frihet året om. Vår produktion och vårt huvudkontor finns i Arboga. Med över 50 års erfarenhet har vi skapat vackra rum och ökat fastigheters värde genom balkongrenoveringar och nybyggnation.

Bygga balkonger i Malmö

Vi på TBO vet vad som krävs för att bygga och montera vackra, hållbara balkonger för fastigheter och bostadsrättsföreningar i Malmö. Oavsett om ni behöver helt nya balkonger, renovera befintliga eller bygga ut, kan vi hantera projekt av alla storlekar, från små bostadsrättsföreningar till stora komplex med över 1000 lägenheter. Genom att alltid använda komponenter av högsta kvalitet skapar vi nya rum som kan avnjutas året om. Vi erbjuder bland annat:

  • Bygga nya balkonger
  • Renovera balkonger
  • Byte av befintliga balkonger
  • Bygga ut befintliga balkonger
  • Balkonginglasning

Våra moderna lösningar för balkonger i Malmö gör det trevligare att bo, och få saker slår möjligheten att kunna inreda en balkong som kan användas året om. Våra projekt ökar fastighetens värde och skapar attraktiva, användbara rum.

Med kundens behov i centrum

Att åtgärda balkonger är ett stort projekt, och vi har erfarenhet av alla typer av balkongprojekt i Malmö. Det ska kännas tryggt att anlita oss, och vi garanterar att du får den balkongrenovering eller inglasning du önskar. Vi delar gärna med oss av referenser och tar på oss större projekt åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Balkonger bjuder in till både middagar och avslappnande dagar i solen. Låt oss hjälpa dig skapa nya vyer och attraktiva rum i Malmö med våra skräddarsydda lösningar.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din nybyggnation och balkongrenovering i Malmö. Med TBO får du pålitlig service, högsta kvalitet och över 50 års erfarenhet som säkerställer att ditt projekt blir en framgång.

Vanliga frågor av balkongrenovering, balkonginglasning & ny balkong

Vad kostar balkongrenovering eller att bygga nya balkonger i Malmö?

För att få en kostnadsfri offert för er i Malmö är ni välkomna att kontakta oss på TBO.

Kan jag få ta del av referenskunder i Malmö?

Välkommen att kontakta oss för exempel på kundprojekt med liknande balkongprojekt som ert.