Hoppa till huvudinnehållet

Fördelar med att renovera balkonger i Lund

Vackra och anrika Lund har många olika typer av fastigheter som med välskötta balkonger höjer värdet på fastigheten. Arkitekturen i Lund blandar äldre fastigheter med moderna och vi har balkonglösningar för alla typer av fastigheter. I över 35 år har vi levererat öppna och inglasade balkonger från vårt huvudkontor i Arboga. Även produktionen sker i Arboga men vi har erfarenhet att arbeta över hela Sverige. Våra experter kan hjälpa dig att hitta rätt lösningar oavsett det gäller renovering av balkonger eller montera nya balkonger. Då vi överser produktionskedjan kan vi välja ut komponenter som klarar det svenska klimatet. 

Balkongrenovering som ökar trivsel och höjer värdet

Då vi har erfarenhet av att arbeta med större projekt när det kommer till bostadsrätter och andra fastigheter kan vi hitta flexibla lösningar. Du kan välja den klassiska och öppna balkongen eller förbereda för inglasning av balkonger. Några vanliga projekt är:

  • Bygga ut balkonger som skapar utrymme för umgänge året om
  • Se över balkongräcken, såväl renovera som att byta ut för att matcha fastighetens karaktär
  • Produktion och bygga nya balkonger
  • Skapa trivsel genom montera vindskydd på balkonger

Hos oss får du hjälp med hela projektet, från rådgivning till sista detaljerna. 

Kontakta oss för balkonglösningar i Lund

Balkonger slits av det svenska klimatet och lämnar ofta tydliga tecken på när det är dags att renovera balkongen. Sprickor, hål som kan leda till andra skador, balkongräcken som sitter löst, detta är några tecken på att det är dags att se över balkongerna. Vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen till din fastighet. Saknar fastigheten balkonger kan vi ta fram lösningar som matchar och smälter in. Genom att skapa nya platser att umgås ökar och fastighetens attraktivitet. Vi är experter på att skapa inglasade balkonger som ger boende frihet att njuta av Lund året om. 

Vad kostar balkongrenovering i Lund?

Kontakta oss för kostnadsfri offert för ert balkongprojekt i Lund. Priset beror på många olika faktorer så som antalet balkonger, varianter och ert hus unika förutsättningar.

Vad kostar det att bygga balkong i Lund?

Beroende på utformning, storlek och pris varierar nybyggnationer av balkonger. Vi kan även bygga balkonger till K-märkta fastigheter i Lund. Få kostnadsfri prisuppgift och vi kan lämna ut referensprojekt och hjälpa er i hela processen fram till era nya färdiga balkonger.