Hoppa till huvudinnehållet

Skapa mervärde genom att renovera balkonger i Luleå

När balkongerna blir slitna och börjar få skador är det dags för en balkongrenovering. Luleås kustnära klimat vid älven och de norrbottniska vintrarna sliter på balkonger och fastigheter. Vi har arbetat med balkonglösningar från vårt huvudkontor i Arboga i över 35 år. Även om vi utgår från Arboga arbetar vi över hela Sverige. Då vi även har vår produktion i Arboga har vi kontroll över vilka komponenter som används och vi har kontroll över produktionskedjan. Det medför också att vi kan ta på oss större projekt för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. 

Balkonglösningar som håller

Härliga balkonger gör det trevligare att bo. Vi arbetar med balkongrenoveringar och kan även skapa mervärde till boende genom att glasa in balkonger. Genom balkonginglasning kan du skapa mer trivsel i fastigheten och boende få nya rum att njuta av Luleå året om. Vi arbetar även med:

  • Bygga nya balkonger
  • Byta ut balkonger
  • Bygga ut balkonger
  • Åtgärda och byta ut balkongräcken
  • Montera balkonger

Vi har referensgalleri från tidigare projekt och vi levererar alltid helhetslösningar till våra kunder. Genom att bygga balkonger kan du öka attraktiviteten och värdet på fastigheten. För få saker slå att kunna njuta av de långa sommarkvällarna eller tända ljus i vintermörkret på sin balkong. 

Anlita oss för balkongrenovering i Luleå

Investera i balkongrenovering, inglasning av balkonger eller andra balkonglösningar är en stor investering. Därför är vi måna om att våra kunder ska få bästa bemötandet och mötas av våra experter. Våra projektledare finns där för dig från rådgivning till sista taget och ser till att projektet löper smidigt. Det kan vara att förbereda inför inglasning såväl som hitta lösningar som matchar fastigheten bäst. Du kan också ta del av tidigare referenser för att få inspiration. Så har du funderingar kring balkonger och renovering av balkonger i Luleå tveka inte att kontakta oss. 

Vad kostar balkongrenovering?

Kontakta oss för kostnadsfri offert. Priset beror på många olika faktorer så som antalet balkonger, varianter och ert hus förutsättningar

Vad kostar det att bygga balkong i Luleå?

Få kostnadsfri prisuppgift för att bygga en ny balkong i Luleå. Vi kan lämna ut referensprojekt och hjälpa er i hela processen till era nya balkonger.