Hoppa till huvudinnehållet

Behöver ni renovera balkonger i Linköping?

Vi har utfört balkongrenoveringar och levererat balkonglösningar i över 35 år. Regn, väderväxlingar och temperaturskillnader sliter på balkonger i Linköping. Väl omhändertagna balkonger gör fastigheter mer attraktiva och höjer värdet på på olika sätt. Dels för värdet på fastigheten stiger och dels för det skapar trivsel i fastigheten. Moderna balkonger kan utformas på olika sätt och vi har vår produktion i Arboga, där vi även har vårt huvudkontor. På så sätt kan vi välja ut de bästa komponenterna som klarar det högsta krav och har insyn i produktionskedjan. 

Inglasade balkonger att njuta av året om

När det kommer till balkongrenoveringar sköter vi hela projektet och ser till att hitta den lösningen som passar fastigheten. Vi har också gedigen erfarenhet inom:

  • Glasa in balkonger som gör att du kan njuta året om
  • Bygga nya balkonger som skapar extra rymd och bjuder in till umgänge
  • Montera balkonger som höjer värdet på fastigheten
  • Bygga ut balkonger för ökad trivsel och montera vindskydd 
  • Vi kan se över, montera nya och renovera slitna balkongräcken

Experter på balkongrenoveringar i Linköping

Vi är svenskt företag som arbetar över hela Sverige. Som företag kan vi Linköpings förutsättningar när det kommer till balkonglösningar. När det kommer till projekt är vi ett etablerat företag som har kompetens och kapacitet att utföra stora projekt som kräver volymer. Är du osäker på om det är dags att renovera balkonger eller vilka möjligheter det finns att hitta balkonglösningar kan du vända dig till oss. Vi kan hitta lösningar som matchar fastighetens och dina behov i Linköping. Genom att vårda och se till att balkongerna är i sitt allra bästa skick blir det trevligare att bo. När det kommer till referenser från tidigare projekt delar vi gärna med oss av dessa så du kan känna dig trygg i ditt val av balkongleverantör. 

Vad är priset för balkongrenovering i Linköping?

Pris för balkongrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet och de unika förutsättningarna för er fastighet. Kontakta oss för kostnadsfri prisuppgift.

Kan vi bygga ny balkong på en K-märkt byggnad

Ja, vi har erfarenhet att bygga och renovera balkonger för K-märkta och skyddade byggnader.