Hoppa till huvudinnehållet

Balkongrenovering och balkonglösningar i Gävle

När balkongerna börjar bli slitna och mindre tilltalande är det dags för att renovera balkongerna. Gävle kommun och Gävle tätorts vackra läge vid Östersjön och Gävlebukten är som gjort för att njuta av balkonger. Med över 35 års erfarenhet av att ta fram balkonglösningar till bland annat bostadsrättsföreningar kan vi renovera dina balkonger. Vi har vår produktion i Arboga och här finns även vårt huvudkontor. Våra expert arbetar över hela Sverige för att skapa balkonger att njuta av året om.

Balkonglösningar som matchar fastigheten i Gävle

Balkonger som utsätts för temperaturskillnader, fuktigt klimat och hårt väder slits efter hand. Vi utför balkongrenoveringar som håller och som matchar fastigheten. Rätt balkongräcken kan ge fastigheten ett lyft och höja värdet. Vi kan också hjälpa dig med:

  • Glasa in balkonger som gör det möjligt att njuta av balkongen året om
  • Renovera balkonger och bygga ut balkonger för mer plats att umgås
  • Bygga nya balkonger som ger fastigheten ett lyft
  • Matcha balkongräcken och montera vindskydd 

Våra expert kan hjälpa dig att hitta den lösningen som passar fastigheten och det du vill ha ut av projektet. Balkonger som renoveras och glasas in skapar nya rum som ökar trivsel.  

Låt dig inspireras

Då vi har vår egen produktion ser vi till att alla komponenter till våra balkonglösningar håller högsta kvalitet som tål det svenska klimatet. Vi arbetar ofta med större projekt åt bostadsrättsföreningar och våra experter kan visa dig referenser som inspirerar. När vi arbetar med projekt tar vi alltid hänsyn till kundens behov av trygghet och säkerhet. För det är ett stort projekt att renovera balkonger. Åtgärda balkonger på olika sätt är också ett sätt att höja värdet på fastigheten. Så vill du ha inspiration när det kommer till balkonger i Gävle kan du kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna!

Vad är priset för balkongrenovering i Gävle?

Pris för balkongrenovering varierar beroende på omfattningen av arbetet och de unika förutsättningarna för er fastighet. Kontakta oss för kostnadsfri prisuppgift.

Kan vi bygga ny balkong på en K-märkt byggnad

Ja, vi har erfarenhet att bygga och renovera balkonger för K-märkta och skyddade byggnader.