Hoppa till huvudinnehållet

Balkongrenovering i Göteborg

Göteborg är en fantastisk stad där olika typer av arkitektur möter varandra. Vad som förhöjer känslan av frihet och hemtrevnad är balkonger som inbjuder till långa stunder året om. Vi är experter på balkongrenoveringar och bygga balkonger i Göteborg. Huvudkontoret och produktionen finns i Arboga men vi arbetar med bostadsrättsföreningar och fastighetsägare över hela Sverige. Till oss kan du vända dig när du behöver hitta vackra balkonglösningar med svensk kvalitet i Göteborg. Vi vet vilka material som gör sig bäst i saltstänkta städer där väder och vind sliter på material. 

Bygga och renovera balkonger för ökad trivsel

Vi vet hur man bygger balkonger för fastigheter som saknar balkong. Genom att bygga moderna inglasade balkonger ökar trivseln i fastigheten och skapar rum för samvaro. Vi kan Göteborgs speciella charm där kustnära vind kan kräva speciella lösningar. När du anlitar oss är kunden i centrum och stolt hantverk ligger bakom varje produktion. Några vanliga projekt vi utför i Göteborg är:

  • Renovera slitna balkonger
  • Inglasning av balkonger 
  • Bygga ut balkonger
  • Nybyggnation av balkonger

Till oss kan du också vända dig om du behöver hjälp med balkongräcken som ökar säkerheten. Genom att skapa balkonger som kan användas får fastigheten en helt ny känsla.

Balkonger i Göteborg som skapar rum

Som företag är vi specialister på att ta fram balkonglösningar till fastigheter och vi producerar lösningar som ska möta högt ställda krav. Det gäller såväl material som att balkongerna ska vara tilltalande och höja värdet på fastigheten. Genom att glasa in och bygga ut befintliga balkonger i Göteborg skapar vi nya rum där boende kan trivas året om. Vi har även gedigen erfarenhet av att montera och producera nya balkonger. Till oss kan du vända dig även vid större projekt då vi är vana att arbeta med större ordrar och helhetslösningar av balkonger i Göteborg. 

Vad kostar balkongrenovering?

Priset beror helt och hållet på omfattningen. Vänligen kontakta oss för kostnadsfri offert.

Har TBO referenskunder för balkongrenovering eller balkonginglasning?

Ja, TBO har mängder av nöjda kunder över hela Sverige. Kontakta oss för att ta del av olika lyckade projekt i Göteborg med omnejd.