Hoppa till huvudinnehållet

Balkonginglasning Stockholm

Glasa in balkonger

Fördelar med Inglasade Balkonger

Skydd mot Väder och Vind

En av de största fördelarna med en inglasad balkong är skyddet mot väder och vind. Detta gör att medlemmarna i bostadsrättsföreningen kan njuta av sina balkonger året runt, oavsett väderförhållanden. Regn, snö och starka vindar blir inte längre ett hinder för att använda balkongen.

Ökad Energibesparing

Inglasade balkonger fungerar som en extra isolering för lägenheterna. Detta kan leda till minskade uppvärmningskostnader under vintermånaderna, vilket är en stor fördel för både föreningen och dess medlemmar.

Minskad Bullernivå

Inglasningar kan också hjälpa till att minska bullernivån från gatan, vilket skapar en lugnare och mer avkopplande miljö inomhus. Detta är särskilt viktigt i en stad som Stockholm, där trafik och stadsliv kan vara påtagligt.

Ökat Bostadsvärde

En inglasad balkong kan öka värdet på lägenheterna i föreningen. Det är en attraktiv funktion för potentiella köpare och kan göra bostäderna mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Extra Utrymme

Med en inglasad balkong får medlemmarna extra utrymme som kan användas för olika ändamål, såsom en vinterträdgård, ett extra vardagsrum eller en plats för att odla växter. Detta ökar boendekomforten och flexibiliteten.

Typer av Balkonginglasningar

Ramlösa Inglasningar

Ramlösa inglasningar ger en modern och stilren look. De består av glaspaneler utan synliga ramar, vilket ger en oavbruten utsikt och maximalt ljusinsläpp. Detta är ett populärt val för föreningar som vill ha en estetiskt tilltalande lösning.

Rambaserade Inglasningar

Rambaserade inglasningar har ramar runt glaspanelerna, vilket ger extra stabilitet och hållbarhet. De kan vara tillverkade av aluminium, trä eller PVC. Denna typ av inglasning är robust och långvarig, vilket är viktigt för föreningar som vill ha en hållbar lösning.

Skjutbara Inglasningar

Skjutbara inglasningar är praktiska och enkla att använda. Glaspanelerna kan skjutas åt sidan för att öppna upp balkongen helt eller delvis. Detta ger flexibilitet och möjlighet att anpassa balkongen efter väder och behov.

Fällbara Inglasningar

Fällbara inglasningar består av glaspaneler som kan fällas ihop som ett dragspel. Detta ger maximal flexibilitet och möjlighet att öppna upp hela balkongen. Det är en utmärkt lösning för föreningar som vill ha en mångsidig inglasning.

Varför Välja TBO Haglinds för Balkonginglasningar?

  Vi på TBO Haglinds har många års erfarenhet av att arbeta med balkonginglasningar. Vårt team av experter har den kunskap och kompetens som krävs för att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller föreningens behov.

  Högkvalitativa Material

  Vi använder endast högkvalitativa material som är hållbara och väderbeständiga. Detta säkerställer att inglasningarna håller länge och kräver minimalt underhåll, vilket är en stor fördel för föreningen.

  Skräddarsydda Lösningar

  Varje förening är unik, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter föreningens specifika behov och önskemål. Vi arbetar nära med föreningen för att säkerställa att resultatet blir precis som förväntat.

  Garanti och Service

  Vi erbjuder garanti på våra produkter och installationer, vilket ger föreningen trygghet och säkerhet. Vår kundservice är också utmärkt, och vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till med eventuella problem.

  Konkurrenskraftiga Priser

  Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi strävar efter att ge föreningen mest värde för pengarna, vilket är viktigt för att hålla kostnaderna nere.

  Processen för Balkonginglasning med TBO Haglinds

  Konsultation och Planering

  Först genomför vi en konsultation med föreningen för att förstå deras behov och önskemål. Vi inspekterar balkongerna och ger rekommendationer baserat på vår expertis.

  Design och Offert

  Efter konsultationen skapar vi en skräddarsydd design för balkonginglasningen och ger en detaljerad offert. Offerten inkluderar alla kostnader, så att föreningen har en klar bild av vad projektet kommer att kosta.

  Tillverkning och Installation

  När designen och offerten har godkänts, börjar vi tillverka inglasningarna enligt de specifikationer som har överenskommits. Installationen utförs av vårt erfarna team, som säkerställer att allt monteras korrekt och säkert.

  Slutbesiktning och Garanti

  Efter installationen genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att allt är i ordning och uppfyller föreningens förväntningar. Vi erbjuder också garanti på våra produkter och installationer, vilket ger extra trygghet.

  Är det dags för balkonginglasning för er?

  Att investera i balkonginglasningar för din bostadsrättsförening i Stockholm kan ge många fördelar, från ökad komfort och energibesparing till ökat bostadsvärde. Genom att välja TBO Haglinds som leverantör kan du vara säker på att få högkvalitativa och skräddarsydda lösningar som uppfyller föreningens behov. Med vår erfarenhet, expertis och engagemang för kvalitet är TBO Haglinds det bästa valet för balkonginglasningar i Stockholm.