Hoppa till huvudinnehållet

Ja! Förutom att bostadsvärdet ökar betydligt får du också en användbar uteplats att njuta av varje dag. Kostnaden som du lägger på att investera i en balkong får du tillbaka med råge när bostaden ska säljas. Många spekulanter har balkong som ett av sina största krav när de gör valet om de ska buda på en lägenhet.

Frihetskänslan som en balkong medför är ovärderlig. Du kan gå ut på den när du vill ha frisk luft, utan att behöva gå ut ur bostaden, låsa dörren och gå ända till ytterdörren. Det blir ens egen frizon med tid för återhämtning, umgänge och njutning. Istället för att försöka få in frisk luft om sommaren genom att öppna alla fönster kan du bara ta ett steg ut på balkongen och njuta av utsikten. Många förklarar att deras balkong är som ett extrarum som de kan använda till middagar, egentid och hobbyer som till exempel växtodling.

Om du väljer en inglasad balkong kan du dessutom utnyttja den under större delar av året tack vare skyddet mot väder och vind. Oavsett hur du väljer att din balkong ser ut kommer det garanterat att vara värt pengarna när du har en egen oas att gå ut till. Hör av dig till oss idag för prisförslag och diskussion om vad som passar dig bäst. Våra experter är med dig från tidig planering ända till du har en färdig balkong som slutresultat.